Sunday, July 29, 2012

Αυτοί έκαναν αμέριμνοι μπάνιο και οι αλγερινομαροκινοί τους ξάφριζαν!

Αλγερινοί και Μαροκινός «χτυπούσαν» λουόμενους στον Αλιμο...Κάποια στιγμή πρέπει να ληφθούν άλλα μέτρα και όχι μερικοί μήνες φυλάκιση κι αυτοί με αναστολή...ΑΠΕΛΑΣΗ κύριοι για να τελειώνουμε..Γιατί την επόμενη μέρα θα είναι πάλι έξω και κάπου αλλού για να κλέβουν..Το ξέρω κάποιο ι θα πείτε πάλι γιοα τα δικαιώματα τους κλπ..Αλλά για πέστε μου εκτός από το να κλέβουν και να είναι βάρος για την υπόλοιπη κοινωνία....τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα?

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τρεις νεαρούς που ξάφριζαν την παραλία και τις πλαζ του Καλαμακίου το τελευταίο διάστημα.

Το απόγευμα της Παρασκευής οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τρεις αλλοδαπούς (δύο αλγερινούς 21 και 29 ετών και έναν μαρικονίνο 16 ετών), οι οποίοι λίγο πριν στην παραλία Αλίμου, είχαν κλέψει από Ελληνίδα, τσάντα με προσωπικά αντικείμενα.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αλίμου, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες το τελευταίο μήνα, έχουν διαπράξει έξι κλοπές σε βάρος λουομένων, στην περιοχή πλαζ Αλίμου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment