Tuesday, January 29, 2013

Αλέξανδρος Κολλάτος ο σκηνοθέτης που έκανε θεατρική παράσταση για γέλια τον Παπανδρέου στο Παρίσι!!!


Μοιάζει στον πατέρα του εκκεντρικό σκηνοθέτη ...Δημήτρη Κολλάτο.
Ο γιός Αλέξανδρος Κολλάτος είναι επίσης σκηνοθέτης και ηθοποιός και κάνει καρριέρα στο Παρίσι. Γεννήθηκε εκεί και μητέρα του ήταν η γαλλίδα ηθοποιός Αρλέτ Μπόμαν. Η πρώτη του παρουσία στην Ελλάδα ήταν προ δεκαετίας περίπου όταν βραβεύτηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για το ρόλο ενός αυτιστικού παιδιού που έπαιξε στην ταινία «Η ζωή με τον Αλκη».

 Ο Αλέξανδρος Κολλάτος τελείωσε τη Μαράσλειο Σχολή και σπούδασε σκηνοθεσία στη Σχολή Σταυράκου, στην Αθήνα. Συνέχισε τις σπουδές του στη γαλλική σχολή ENSATT και πήρε πτυχίο ηθοποιίας .

Στο Παρίσι έπαιξε πέρυσι την κωμωδία «Ζήτω η Κρίση» στην οποία αναπαρέστησε τη ζωή, την παράδοση, τις δυσκολίες και τα ερωτήματα του ελληνικού λαού.

Η παράσταση είχε ως παρουσιαστή έναν σωσία του πρώην Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος διακωμωδείται για τη φράση «λεφτά υπάρχουν» και προκαλεί γέλια στο κοινό με τα πολιτικά λάθη του.


Ο «σωσίας» του πρώην Πρωθυπουργού σκορπάει άφθονο γέλιο στους θεατές και όπως πραγματεύεται το σατυρικό έργο, εξίσου άφθονους νευρικούς κλονισμούς σε Σαρκοζί, Μέρκελ .....αλλά και τον ελληνικό λαό!


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment