Monday, September 30, 2013

Μετά την Χρυσή Αυγή ποιοι είναι οι επόμενοι που θα ακολουθήσουν?


Το crash test με την Χρυσή Αυγή (το ένα άκρο σύμφωνα με την κυβέρνηση) δείχνει να πετυχαίνει...και μάλιστα πολύ πιο εύκολα από όσο και οι ίδιοι νόμιζαν...όπως δείχνουν μέχρι στιγμής  τα πράγματα..

Μπορεί τώρα να πανηγυρίζει ο Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις του τύπου "Νίκη της Δημοκρατίας η ποινική δίωξη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής"..αλλά δεν ξέρω αν θα λεει τα ίδια μόλις αρχίσουν οι διώξεις εναντίον όσων έχουν χαρακτηρισθεί ως "μπαχαλάκηδες"-"καταληψίες" και "κουκουλοφόροι"..και δείχνουν φιλικά προσκείμενοι προς το ΣΥΡΙΖΑ...την ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ..αριστερά κόμματα.
Αν νομίζουν κάποιοι πως η κυβέρνηση θα σταματήσει στη Χρυσή Αυγή κάνουν μεγάλο λάθος.

Αυτή η συγκεκριμένη χρονική στιγμή,θεωρητικά είναι η πιο κατάλληλη για την "κυβέρνηση" να ξεκαθαρίσει με όσους δημιουργούν πρόβλημα στη λειτουργία των συμφωνιών με την τρόικα και θεωρούνται ένας μεγάλος πονοκέφαλος για την κρατική "τάξη κι ασφάλεια".

Η επιμονή των ΜΜΕ και βουλευτών ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στη θεωρία των δυο άκρων,η διάλυση των καταλήψεων με ντου της ΕΛ.ΑΣ,τα συνεχόμενα γκαζάκια αντιεξουσιαστών,οι τρομοκρατικές ενέργειες φιλικών προς το ΣΥΡΙΖΑ ατόμων..καθώς και οι ληστείες τραπεζών (η μια είχε και δολοφονία ταξιτζή στην Πάρο)...αλλά και οι έφοδοι στα συνεργεία της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός... έχουν ήδη φτιάξει το κλίμα για αυτά που θα ακολουθήσουν στη συνέχεια...


Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment