Saturday, March 29, 2014

Απάτη ενός εκατομμυρίου – Τέσσερις αστυνομικοί στο κύκλωμα

Δέκα... μπουμπούκια προσάγονται στον εισαγγελέα Πειραιά αυτή την ώρα. Ανάμεσά τους και τέσσερις αστυνομικοί που μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούνται για απάτη σε βάρος ασφαλιστικών εταιρειών
Το κύκλωμα έκανε ένα... κλασικό κόλπο και κατάφερε να θησαυρίζει σε βάρος ασφαλιστικών εταιρειών. Οι δράστες έστηναν εικονικά τροχαία και στη συνέχεια με τη βοήθεια των αστυνομικών έπαιρναν βεβαιώσεις για να μπορέσουν να εισπράξουν τα ασφάλιστρα.

Οι πληροφορίες του newsit αναφέρουν ότι οι δύο αστυνομικοί υπηρετούν σε υπηρεσία της Αίγινας, ο ένας στον Πόρο και άλλος ένας σε υπηρεσία της Κρήτης.

Αρχηγός της σπείρας φέρεται να είναι ένας φανοποιός με δράση σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Μάλιστα, είχε βάλει αγγελία σε εφημερίδες και εμφανιζόταν ως διαμεσολαβητής σε περιπτώσεις καθυστέρησης αποζημιώσεων από τις ασφαλιστικέ ς εταιρείες. Στη σπείρα συμμετέχει και ένας εμπειρογνώμονας τροχαίων, ενώ τα ίδια αυτοκίνητα χρησιμοποιούνταν σε πολλά εικονικά τροχαία σε όλη την Ελλάδα.

Ήταν ... τόσο επιτυχημένη η δράση τους που η ζημιά για τις ασφαλιστικές εταιρείες φαίνεται από τα στοιχεία ότι ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αναμένονται εντός της ημέρας επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση.

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment