Monday, April 28, 2014

Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Ελληνικό..Ενά παιδί νεκρό...σοβαρά τραυματισμένη η αδερφή του..(Βίντεο)

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σε λούνα παρκ στο Ελληνικό! Ένα 13χρονο αγοράκι σκοτώθηκε, ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι η 9χρονη αδερφή του. Τα παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες έπαιζαν με φουσκωτές μπάλες μέσα σε μια πισίνα. Οι δυνατοί άνεμοι ωστόσο, τα παρέσυραν σε παρακείμενους βράχους.

Άμεση ήταν η αντίδραση όσων παρευρίσκονταν στο λούνα παρκ. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΕΚΑΒ έλαβε τουλάχιστον τρεις κλήσεις γύρω στις 15:50 με 15:52. Το ασθενοφόρο έφτασε στην περιοχή του δυστυχήματος άμεσα, στις 16:01.


Αμέσως τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Παίδων». Ο 13χρονος είχε διασωληνωθεί από τους διασώστες, καθώς είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου, το αγόρι δεν είχε τις αισθήσεις του και έτσι ξεκίνησαν άμεσα οι προσπάθειες ανάνηψης, πλην όμως χωρίς αποτέλεσμα. Η αδερφή του εισήχθη αμέσως στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, καθώς διαγνώσθηκε βαριά θλάση στον πνεύμονα.

Το κοριτσάκι, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με θλάση στον πνεύμονα και έχει επαφή με το περιβάλλον.



Συνελήφθησαν τρεις υπεύθυνοι του πάρκου, το οποίο είναι προφανές και από τις φωτογραφίες του NEWS 247, ότι βρίσκεται σε επικίνδυνο και ακατάλληλο σημείο.
Για τους τρεις σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαριές σωματικές βλάβες.



Ο ιδιοκτήτης του βρίσκεται στα Γιάννενα και αναμένεται στην Αθήνα. Έχει δηλώσει ότι έχει άδεια για το υπαίθριο λούνα παρκ, την οποία και θα επιδείξει στην αστυνομία.
Η Διεύθυνση Βιομηχανίας της Περιφέρειας, θα μεταβεί στο σημείο και θα ελέγξει ένα ένα τα παιχνίδια του λούνα παρκ.



alter.gr

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment