Wednesday, April 30, 2014

Η υπηρέτρια του Χίτλερ Elisabeth Kalhammer έσπασε τη σιωπή της μετά από 71 χρόνια!!!(Βίντεο)


Η Elisabeth Kalhammer απάντησε σε μια αγγελία εφημερίδας το 1943. Δεν ήξερε όμως ότι ο εργοδότης της στο Berghof , θα ήταν ο Χίτλερ.
Λαμβάνοντας εντολές από τους ανώτερους της, η νεαρή τότε υπηρέτρια σέρβιρε στον αρχηγό των Ναζί μόνο χλιαρό νερό κα ι μαγείρευε ακολουθώντας τους κανόνες της αυστηρά υγιεινής διατροφής του.
Αλλά ο ίδιος ο Χίτλερ, συχνά σηκωνόταν από το κρεββάτι του τη νύχτα και έκανε "επιθέσεις" σε γλυκά προτιμώντας το ειδικά φτιαγμένο για εκείνον, "κέικ του Φύρερ", όπως αποκαλύπτει η Kalhammer.

Έμενε ξύπνιος μέχρι αργά μ ιλώντας με τους καλεσμένους του και σπάνια ξυπνούσε πριν τις 2 το μεσημέρι.
Η Elisabeth Kalhammer έσπασε τη σιωπή της μετά από 71 χρόνια, από τον καιρό που εργαζόταν σαν καμαριέρα και υπηρέτρια του επικεφαλής των SS. H 89 ετών σήμερα γυναίκα, λέει ότι η σύζυγος του Χίτλερ, Eva Braun, ήταν το απόλυτο αφεντικό στο καταφύγιο τους στο Berghof, την εποχή που το ζεύγος διέμενε εκεί.
Όλες οι υπηρέτριες γνώριζαν ότι ο Χίτλερ είχε πρόβλημα με την σπλήνα του και γι' αυτό οι οδηγίες για τη μαγειρική τους ήταν πολύ συγκεκριμένες. Η δ ιατροφή του ήταν επινόηση ενός προσωπικού του μάγειρα.



news 247

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment