Saturday, September 27, 2014

Εκτός ελέγχου αφήνει γαλάζιους και πράσινους δήμους ο Κ. Μητσοτάκης

Με πολιτικό κριτήριο επιλέχθηκαν οι δήμοι απο τους οποίους ξεκίνησε ο έλεγχος των συμβάσεων εργαζομένων. Προτεραιότητα πήραν οι δήμοι με αριστερές διοικήσεις.    
Ψεύδεται ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όταν επιμένει πως δεν υπάρχει κομματικό κριτήριο στην επιλογή των Δήμων για τον έλεγχο της μετατροπής των συμβάσεων.


Ο γαλ άζιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο «πράσινος» της Καλλιθέας, Κώστας Ασκούνης, οι δήμοι Κοζάνης και Ηρακλείου Κρήτης, που έχουν προχωρήσει στην μετατροπή των συμβάσεων, εξαιρέθηκαν επιλεκτικά  από την λίστα με τα σημειώματα που έδωσε ο Κυριάκος  Μητσοτάκης στον Αρειο Πάγο.    

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ στηρίζει τον αγώνα των δημάρχων που αρνούνται να  γίνουν ο Δούρειος ίππος νέων απολύσεων, ενώ έχει ορίσει ως πανελλαδική ημέρα δράσεων με καταλήψεις δημαρχείων  την ερχόμενη Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου. Παγωμένη κρατά την διαδικ� �σία ο Δήμος Θεσσαλονίκης και Πειραιά ενώ στην Αθήνα η δημοτική αρχή ενημέρωσε οτι ξεκίνησε ήδη τον επανέλεγχο των συμβάσεων.

Πανελλήνια συνδιάσκεψη όλων των περιφερειακών συμβούλων  που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιείται αύριο στις 11.00 το πρωί  στο Πολιτιστικό Κέντρο  «Γιάννη Ρίτσος»  του Δήμου Αιγάλεω.

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment