Friday, September 28, 2012

ΚΕΕΛΠΝΟ: Υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας.


Υγειονομική βόμβα στο κέντρο της Αθήνας με επιδημιολογικό κίνδυνο να διατρέχουν εκατομμύρια πολίτες εξαιτίας της ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών. Σύμφωνα με έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ που έστειλε το υπουργείο Υγείας στη Βουλή τα λοιμώδη νοσήματα που ανιχνεύτηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι η HIV λοίμωξη, η ηπατίτιδα B και C, η ελονοσία, η φυματίωση, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα με ραγδαία αύξηση κυρίως της σύφιλης, της βλεννόρροιας και των κονδυλωμάτων, καθώς και δερματικά νοσήματα, όπως η ψώρα και η φθειρίαση.

 Οι νέες μολύνσεις από τον ιό HIV αφορούν κυρίως νεαρές ηλικίες (25-35 ετών), ενώ σημαντικό ποσοστό αφορά άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες (55,5%), αλλά ετεροφυλόφιλα άτομα (24,6%).

 Τα δεδομένα από τις κινητές μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ στις πλατείες Ομονοίας, Βικτωρίας, Αττικής, Λαρίσης, Καραϊσκάκη, Αμερικής και στον Βοτανικό, καθώς και τα δεδομένα από την τηλεφωνική γραμμή του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ παρουσιάζουν αυξήσεις στον επιπολασμό άλλων σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, όπως τα κονδυλώματα (HPV), η σύφιλη και η γονόρροια, έξαρση σε λοιμώδη νοσήματα όπως οι ηπατίτιδες και η φυματίωση, αλλά και επανεμφάνιση νοσημάτων που είχαν για χρόνια εξαφανιστεί όπως η πολιομυελίτιδα καθώς και πολλαπλά κρούσματ� � παρασιτώσεων, αναφέρεται ειδικότερα στην έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ.
 Στην έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ εκτιμάται ότι υπάρχουν 13.000 – 14.000 θύματα εμπορίας ανθρώπων τα οποία προωθούνται στην πορνεία................................................... --> -->



Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment