Sunday, April 28, 2013

«Αλήτης» ο Ν.Νικολόπουλος κατά τον Π.Χαϊκάλη

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, όταν ο βουλευτής του κόμματος Πάνος Χαϊκάλης «τουίταρε» επικριτικό κείμενο με σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.

«Πόσο αλήτης είναι αυτός ο Νικολόπουλος; Γράφει το συνέδριο εκεί που ξέρετε», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο που έκανε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, για τον ανεξάρτητο βουλευτή, Νίκο Νικολόπουλο.


 Ο τελευταίος νωρίτερα είχε μιλήσει στο συνέδριο όπου μεταξύ άλλων είπε ότι εκπροσωπεί τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες» αλλά «παρά τις επιμέρους διαφορές, χώρος και χρόνος για να συζητηθούν όλα τα άλλα, υπάρχει». «Σε αυτό το ενωτικό μας άγγελμα λοιπόν, βρήκαμε ανοικτά αυτιά και κυρίως ανοικτή καρδιά από τον Πάνο Καμμένο. Έτσι, αποφασίσαμε να σταθούμε πλάι στον Πάνο Καμμένο και σε όλους εσάς φυσικά, εφόσον το θελήσετε, δίνοντας από κοινού τις μεγάλες πολιτικές και εκλογικές μάχες που έρχονται, απευθύνοντας παράλληλα ένα προσκλητήριο και προς κάθε άλλη δύναμη και κάθε πολίτη που πιστεύει ότι το μνημόνιο δεν είναι μονόδρομος», είπε ο κ.Νικόπουλος. Στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου απέφυγε να σχολιάσει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το θέμα, και τόνισε πως «το συνέδριο θα αποφασίσει για τις συνεργασίες του κόμματος και όχι κανένας άλλος» αναφερόμενος στις πιθανές προσχωρήσεις στο κόμμα. Ο κ. Χαϊκάλης συμφώνησε επίσης ότι «εάν δεν αποφασίσει το συνέδριο κανένας δεν μπορεί να ξέρει εάν είναι καλοδεχούμενοι ή όχι στο κόμμα».
Εθνος

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment